انواع شومینه خانگی

 

شومینه های سوخت چوب

معمولا اغلب افراد با شنیدن نام شومینه به یاد شومینه های چوبی می افتند که فضایی زیبا و رمانتیک ایجاد می کنند. با این حال از لحاظ شیوه نصب، میزان حرارت تولید شده و مقرون به هزینه بودن در طبقه بندی های مختلف قرار می گیرند. 

شومینه بزرگ سنتی

انواع شومینه خانگی

این شومینه ها برای قرن ها استفاده می شوند. از جنس سنگ یا آجر بوده و با نزدیک شدن به آن می توانید بوی سوخت چوب را حس کرده و صدای ترک خوردن چوب را بشنوید. با این حال به اندازه شومینه های مدرن خانه را گرم نمی کنند. اگر شومینه ندارید ساخت این شومینه و دودکش آن فضای زیادی را اشغال می کند. 

شومینه بسته

این شومینه ها بسته اند و یک صفحه شیشه ای جلوی شعله قرار گرفته است. در این شومینه حرارت کمتری از دودکش خارج شده و خانه بیشتر گرم می شود. 

شومینه آماده 

انواع شومینه خانگی

این شومینه ها به صورت آماده در حفره قرار می گیرند. از آنجایی که بسته هستند می توانید با خیال راحت شعله آن را روشن کنید تا خانه تان گرم شود.

اجاق های چوبی

 

انواع شومینه خانگی

این اجاق ها گرچه واقعا شومینه نیستند اما می توانید بدون وجود شومینه سوخت چوب داشته باشید. دود هم از طریق دریچه خارج می شود.

شومینه گازی

گرچه این شومینه مانند شومینه چوبی نیستند اما با استفاده از گاز با هزینه کمتر گرما تولید می کنند. همچنین هزینه ساخت آنها کمتر بوده و یک جایگزین خوب برای شومینه های چوبی هستند. 

شومینه های دریچه دار

انواع شومینه خانگی

این شومینه با دریچه ای به دودکش فعلی یا جدید وصل می شوند اما می توانید از لوله استفاده کنید تا بریز و بپاش کمتری انجام شود. شعله زرد آن یادآور شعله چوب و هیزم است.

شومینه بدون دریچه 

انواع شومینه خانگی

شومینه های بدون دریچه دودکش و دریچه نداشته و نصبشان آسان است. شعله این شومینه آبی بوده و از سوخت گاز استفاده می کند. گرچه تلاش می شود تا سوخت این شومینه سالم باشد اما ممکن است مواد مضری به خانه وارد شود. 

شومینه های اتانولی

شومینه های سوخت اتانول به خاطر نصب و طراحی خاص خود رایج شده اند و با هر دکور و بودجه ای سازگار می شوند. این شومینه ها سوخت تمیز و بدون بو داشته و نصب شان راحت است. یادتان باشد گرمای تولید شده توسط آنها به اندازه شومینه چوبی نیست اما از نظر محیط زیستی سالم هستند. 

شومینه تغییر یافته

انواع شومینه خانگی

اگر هنوز شومینه دارید می توانید شومینه اتانولی را توی آن قرار دهید. بر اساس طراحی مورد نظر می توانید انواع مختلف آن را انتخاب کرده و در قالب قرار دهید. 

شومینه های دیواری

انواع شومینه خانگی

با این سبک می توانید شومینه را به دیوار وصل کنید تا هم یک اثر هنری داشته باشید و هم خانه ای گرم. این شومینه می تواند جایگزین خوبی برای تلویزیون باشد تا مرکز دیوار محسوب شود.

شومینه رومیزی

انواع شومینه خانگی

این شومینه ها در اندازه های مختلف موجود بوده تا بتوانید برای فضاهای مختلف از آن استفاده کنید. این شومینه ها قابل حمل هستند، مخصوصا انواع کوچک تر آن، تا بتوانید آن را از خانه ای به خانه دیگر برده و روی میز و جاهای دیگر بگذارید. 

شومینه های برقی

شومینه های برقی مقرون به صرفه ترین شومینه های بازار هستند که نصب آسانی هم دارند. به علاوه می توانید آن را خاموش و روشن کنید تا هر زمان که خودتان دوست دارید روشن باشند. بیشتر شومینه های برقی ریموت کنترل دارند و شعله های آن هم به شکل های مختلف تنظیم می شوند. 

شومینه های برقی مانتل

انواع شومینه خانگی

شومینه های برقی مانتل به شومینه های چوبی شباهت دارند اما به دریچه یا دودکش نیازی نیست. بنابراین می توانید به راحتی آن را در هر جایی نصب کنید.

شومینه های برقی تلویزیونی

انواع شومینه خانگی

برخی از تلویزیون ها شومینه برقی هم دارند تا چند وسیله را در کنار هم داشته باشید. این گزینه برای افرادی که خانه کوچک دارند مناسب است.

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of
Shopping Basket