اگر در زمان استفاده از برف پاککنها صداهای عجیب و غریبی به گوشتان میرسد، بدانید که زمان تعویض آنها فرا رسیده است. ولی چگونه؟
تیغه برف پاککنها باید به صورت سالانه تعویض شوند، زیرا در غیر این صورت علاوه بر کاهش دید، منجر به خشدار شدن شیشه خواهند شد. به جا ماندن رگههایی از آب بر روی شیشه، لرزش برف پاککن و ایجاد آوای گوشخراش در هنگام استفاده، همگی نشانهی پایان عمر برف پاک کنهاست. خوشبختانه تیغهی برف پاککن در مقایسه با سایر اقلام مصرفی ماشین، دارای قیمت مناسبی است. پس در صورتی که هنوز اقدام به تعویض آنها نکردهاید، یک جفت تهیه کنید؛ به شما آموزش خواهم داد تا در کوتاهترین زمان تعویضشان کنید و آن اسکناسهای ۱۰ هزار تومانی را نه در جیب مکانیک، بلکه در جیب خودتان بگذارید!
در هنگام خرید تیغهها حتما مدل ماشین را به فروشنده اعلام کنید، به عنوان مثال هر دو تیغه برفپاک کن پراید به یک اندازه است، ولی برای پژو ۲۰۶ یکی کوتاه و دیگری بلندتر است. حالا وقتشه؛ خودرو را خاموش کنید و سوئیچ را به حالت بسته در آورید. برف پاککن را از روی شیشه بلند کنید. اگر محل اتصال تیغه با بازوی برف پاککن را بررسی کنید، انتهای بازوی فلزی را به صورت U شکل خواهید دید که تیغه با قطعهای پلاستیکی در آن چفت شده است. مشابه تصویر و آنچه که در فایل ویدئوییمشاهده خواهید کرد، تیغه را به صورت ۹۰ درجه نسبت به بازوی برف پاککن گرفته و با احتیاط و با اعمال نیروی مساوی از هر دو طرف به سمت پایین فشار داده تا ضامن پلاستیکی از قسمت U شکل برف پاککن خارج و تیغه کاملا جدا شود.
دقت داشته باشید که کوبیده شدن بازوی بدون پوشش برف پاککن بر روی شیشه، احتمال ترک خوردگی شیشه را در پی خواهد داشت. برف پاککن جدید را از بستهبندی خارج کنید و به شکلی که در تصویر زیر نمایش داده شده، ضامن پلاستیکی را در قسمت U شکل اهرم برف پاککن با اعمال نیرو به سمت بالا چفت کنید.. حالا برف پاککن را بر روی شیشه قرار داده و از مشاهدهی مناظر بارانی، بدون صدای قرچ و قروچ لذت ببرید! برای افزایش عمر تیغهها، بهتر است هر ماه به وسیلهی یک اسفنج و محلول آب و صابون ولرم شستشو داده شوند و تماسی با صمغ درختان و فضولات پرندگان نداشته باشند.
دفعه بعدی که در طوفان و هوای بارانی رانندگی کردید، یادی کنید از بانو Mary Anderson. ایشان در سفری که در سال ۱۹۰۳ به نیویورک سیتی داشتند، نکتهای نظرشان را جلب نمود؛ راننده در آن هوای بارانی شیشه را پایین میداد و از بازویش برای پاک کردن شیشهی جلو استفاده میکرد. همین باعث شد تا Anderson طرح اولیه برف پاک کن را ابداع کند. البته صنایع خودروسازی در برابر این ایده موضع گیری کردند، ولی در نهایت در سال ۱۹۲۰ کمتر اتومبیلی از این وسیلهی کاربردی بی بهره بود.
دیدگاه بگذارید