درخشش وسایل قدیمی

شست‌وشوي ماهيتابه يا قابلمه‌هايي که مواد غذايي به آنها چسبيده است مستلزم خيس کردن ظروف در آب داغ وشست‌وشوي آنها با مواد شوينده حاوي ترکيبات شيميايي قوي است.

 

با استفاده از کمي دارچين، جوزهندي و جوش شيرين مواد غذايي از اين ظروف در مدت زمان کوتاهي جدا مي‌شود.

 

در يک روش کف ماهيتابه يا قابلمه را با کمي دارچين و جوز هندي و کمي روغن زيتون چرب کرده و پس از گذشت۲۲ دقيقه آن را با استفاده از دستمال مرطوب تميز کنيد. استفاده از پودر دارچين براي از بين بردن رايحه بد مواد غذايي مانند ماهي يا تخم‌مرغ مؤثر است.

 

با قرار دادن ظروفي که به آنها مواد غذايي چسبيده و شست‌وشوي آنها دشوار است در فريزر، مواد غذايي پس از گذشت سه تا چهار ساعت به راحتي جدا شده و شستن آنها آسان مي‌شود.

 

نمک نيز براي از بين بردن مواد غذايي بويژه شير مناسب است. کمي نمک را به کف ماهيتابه يا قابلمه آغشته کرده و پس از گذشت ۲۲ دقيقه آن را با دستمال پاک کنيد.

ترکيب دو فنجان سرکه با دو قاشق غذاخوري شکر روش مناسب ديگري براي از بين بردن لکه‌ها و باقي‌مانده غذا و شست‌وشوي راحت‌تر ظروف است.

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of