نگاهی نو به قابلیت های مایکروویو

اگر كارایی‌ این وسیله برقی بهتر شناخته شود شاید خانواده‌ها نگاهی تازه به آن پیدا كنند و به مرور زمان به مرحله‌ای برسند كه نبود مایكروویو در خانه را غیرممكن بدانند.



اگر قرار باشد مایكروویو فقط وسیله‌ای برای تزیین آشپزخانه باشد و اهالی خانه سالی یك‌بار هم سراغش نروند پس خریدش بی‌فایده و قرار دادنش در آشپزخانه فقط كاری دست و پاگیر خواهد بود. البته اگر كارایی‌ این وسیله برقی بهتر شناخته شود شاید خانواده‌ها نگاهی تازه به آن پیدا كنند و به مرور زمان به مرحله‌ای برسند كه نبود مایكروویو در خانه را غیرممكن بدانند.

 

شاید پختن انواع غذا در مایكروویو در كمترین زمان ممكن شناخته شده ترین قابلیت این وسیله باشد ولی با استفاده از مایكروویو می‌توان دست به انجام كارهایی زد كه شاید تا به حال به ذهن خیلی‌ها نرسیده است. اگر شما نیز از بوی بد اسكاچ ظرفشویی تان كلافه شده اید و بعد از هر بار شستن ظرف پخت ماهی آن را دور می‌اندازید حالا این روش را امتحان كنید، یعنی اسكاچتان را ابتدا در یك ظرف محتوی آب و آبلیمو یا سركه خیس كنید و بعد به مدت یك دقیقه آن را درون مایكروویو بگذارید.

 

اگر تخته گوشت یا تخته مخصوص خرد كردن سبزی شما نیز بو گرفته یا خوب تمیز نمی‌شود روی آن لیموی تازه بمالید و در مایكروویو قرار دهید تا هنگام تمیز شدن، ضدعفونی هم شود. وقتی می‌خواهید شكر را آب كنید نیز كافی است ظرف پلاستیكی محتوی شكر را حدود یك دقیقه در مایكروویو قرار دهید. برای نرم كردن عسل هم می‌شود از مایكروویو استفاده كرد، به این صورت كه عسل سفت شده در یخچال را به مدت ۳۰ ثانیه درون مایكروویو قرار دهید.

 

اگر قصد پختن نان، غذا یا شیرینی دارید و می‌خواهید خمیرآماده شده‌تان را گرم كنید نیز می‌توانید از مایكروویو استفاده كنید. روش كار به این صورت است كه باید خمیر را در ظرف گودی مثل كاسه بریزید و حرارت مایكروویو را روی پایین ترین درجه تنظیم كنید و ابتدا به مدت ۳ دقیقه و بعداز كمی استراحت دوباره به مدت ۶ دقیقه حرارت دهید. پس از این كار خمیر شما پف می‌كند.

اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید كه لوازم آرایشی‌تان را درون یخچال می‌گذارید و چون دیر به دیر به سراغشان می‌روید، سفت و یخ زده به نظرمی رسند نیزمی توانید از مایكروویو استفاده كنید. اما یادتان باشد حرارت باید بسیار كم باشد و زمان هم طولانی نشود. اگر از این روش برای نرم كردن كرم‌ها استفاده می‌كنید، یادتان باشد بعد از خارج كردن آن از مایكروویو ابتدا آن را روی ساق پایتان امتحان كنید تا اگر كرم داغ شده بود دست یا صورتتان را نسوزاند.

 

برای سرخ و برشته كردن سیر هم می‌توانید از مایكروویو استفاده كنید به این ترتیب كه حبه‌های سیر را به شكل دلخواه برش بزنید و آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و كمی رویش روغن بریزید و به مدت ۷ دقیقه در حرارت متوسط قرار دهید. برای جلوگیری از سوختن سیرها می‌توانید در این ۷ دقیقه یكی دوبار آنها را زیر و رو كنید.

ما می‌توانید با استفاده از مایكروویو از مركبات نیز آب بیشتری بگیرید، یعنی اگر مركبات شما كمی در خانه مانده و به خاطر سرمای درون یخچال پوستش سفت شده است آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه درون مایكروویو بگذارید و بعد از سرد شدن آبش را بگیرید.

 

اگر شما دوست دارید خشكباری را كه خریده‌اید، خودتان در خانه آن را برشته كنید و از آجیل خانگی لذت ببرید، مایكروویو این كار را برایتان انجام می‌دهد، فقط كافی است مقداری از خشكبار را، درون ظرف مخصوص مایكروویو قرار داده و به مدت ۵ دقیقه آنها را حرارت بدهید. البته میزان برشته شدن آجیل بسته به میل افراد، می‌تواند متفاوت باشد پس زمان حرارت خشكبار می‌تواند كم یا زیادتر از این مقدار باشد.

منبع:jamejamonline.ir

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of