ترکیبات و کاربرد پنبه
پنبه از دو قسم تارهاى سپيدرنگ و دانه تشکيل شده است. تارهاى پنبه در واقع همان سلولهاى اپيدرمى نخمک (دانه)مىباشند. ديواره ويژگى تارهاى پنبه اين است که قابليت ريسيده شدن و پس از آن بافتپذيرى را دارد.
پنبه داراى يک نوع ماده سمى صورتى تا قرمز رنگ بهنام Gossypol مىباشد و در تمامى اندامهاى پنبه يافت مىشود. در برش عرضى يا طولى پنبهدانه مىتوان حال يا گلند را بهصورت نامنظم در مغز پنبهدانه ديد. ماده سمى پنبه در اين گلندها قرار دارند که ۴۰-۲۰ درصد وزن گلندها را تشکيل مىدهد.
۱- خوشبو کننده محیط
یک تکه پنبه را به ادکلن مورد علاقه خود آغشته کنید و آن را داخل کیسه جارو برقی بگذارید. با روشن شدن جارو برقی رایحه خوش به آرامی کل فضای اتاق را پر خواهد کرد.
۲- بوگیر یخچال
بعضی وقت ها مواد غذایی بوی نامطبوعی در یخچال ایجاد می کنند.
کافیست یک تکه پنبه توپی را به وانیل آغشته کرده و روی یکی از طبقات یخچال قرار دهید. پنبه به عنوان دئودورانت عمل کرده، یخچال بوی خوش و تازه ای خواهد گرفت.
۳- از بین بردن کپک
دسترسی به تمام قسمت های حمام کار آسانی نیست. معمولا کپک در همه جا به خصوص اطراف وسایل و بین کاشی ها رشد می کند.
برای از بین بردن آنها نیازی به تمیز کردن تک تک کاشی ها نیست. یک پنبه توپی را با مایع سفیدکننده خیس و در جاهای خارج از دسترس و بالا قرار دهید. بگذارید چند ساعت باقی بماند تا متوجه تاثیر معجزه آسای آن شوید. با برداشتن پنبه ها متوجه موفقیت کار خواهید شد. قسمت موردنظر را با آب گرم بشویید.
دیدگاه بگذارید