معمولا وسايل برقي بعد از مدتي استفاده کثيف و آلوده مي شوند،لک غذاها و مواد مورد استفاده از روي آن معمولا به راحتي پاک نميشود . چاره چيست؟
قسمت بيروني و ديوارههاي وسايل برقي را بعد از پاک کردن با دستمال مرطوب، به وسيله پنبه آغشته به الکل صنعتي براق و تميز کنيد.
– براي جرم گيري اتوي بخار و رفع گچ، مقداري سرکه سفيد (سرکه تصفيه شده) داخل محفظه آب آن بريزيد. بعد از یک ساعت، آن را خالي کنيد؛ و سپس با چند بار پر و خالي کردن از آب، محفظه را شستشو دهيد.
– بخشهاي قابل شستشوي آبميوهگيري ممکن است در اثر استفاده زياد رنگ گرفته باشند. براي پاک کردن و نيز جلوگيري از رنگ گرفتن آنها، يک دوم فنجان مايع سفيد کننده، يک چهارم فنجان جوش شيرين و چهار فنجان آب گرم را با هم مخلوط کنيد و با اسفنج روي قسمتهاي مورد نظر بماليد. همچنين مي توانيد به مدت ده دقيقه آنها را در اين مايع بخيسانيد. سپس بشوييد و کاملاً خشک کنيد.
دستمال آغشته به آب ليموترش تازه يا الکل نيز براي تميز کردن مايکروويو و از بين بردن چربيها بسيار سودمند است. هرگز از دستمال زبر، اسکاچ يا سيم ظرفشويي براي تميز کردن دستگاه استفاده نکنيد. براي پيشگيري از پاشيدن چربي غذا به ديوارهها بهتر است هنگام پخت روي غذاهاي چرب را با سلفون بپوشانيد.
– اثر انگشت بچهها بر صفحه تلويزيون منظره نازيبايي به وجود مي آورد. تلويزيون را هنگام تميز کردن خاموش کنيد. ابتدا با يک دستمال خشک غبار آن را بگيريد؛ و سپس با پنبه آغشته به محلول آب و الکل صفحه تلويزيون را تميز کنيد. الکل لکههاي چرب و اثر انگشت را برطرف مي کند. توصيه ميشود از دستمال حولهاي و پرزدار استفاده نکنيد. ديوارههاي غيرشيشه اي تلويزيون را نيز مي توانيد با پارافين مايع براق کنيد و با دستمال خشک، چربي اضافي را بگيريد و براق کنيد. اين روش براي تميز کردن ضبط صوت و ويدئويي که رنگ تيره دارند هم مناسب است.
دیدگاه بگذارید